Keywords:
Categorie:
Judet:

Obiective turistice

1176 rezultate - listare 1 - 10  
« 1 2 3 4 5 ... » 
Ordoneaza 
 
Adresa
Muntii Bihorului
Localitate
Judet
Pestera Ghetarul de la Focul Viu este una dintre pesterile aflate in Muntii Bihorului. Este dispusa pe Valea Galbena, in apropiere de Varful Piatra Galbenii si Varful Cuculeul de Fier, la o altitudine de 1.165 metri. 
Adresa
Padurea Bogatii
Localitate
Judet
Aria naturala se afla partea centrala a muntilor Persani, pe teritoriul nord-estic al judetului Brasov, strabatuta de Valea Bogatii si raul Maierus si traversata de drumul nationalDN13 care leaga Brasovul de orasul Sighisoara. 
Adresa
Ardeu
Localitate
Aria naturala se afla in sud-estul Muntilor Metaliferi (grupa montana a Muntilor Apuseni, apartinand lantului muntos al Carpatilor Occidentali), in partea central-vestica a judetului Alba (la limita teritoriala cu judetul Hunedoara) si cea nordica a Ardeu. 
Adresa
Ariusd
Localitate
Judet
Aria naturala se afla in extremitatea central-estica a judetului Brasov (pe teritoriile administrative ale comunelor Bod si Harman) si cea vestica a judetului Covasna (pe teritoriile comunelor Ilieni si Valcele, in imediata apropiere de drumul judetean DJ103, care leaga municipiul Brasov de Sfantu Gheorghe.
Adresa
Bahnea
Localitate
Judet
Bahnea se gaseste la 16 km de Tarnaveni, pe cursul raului Tarnava Mica, si la 30 km fata de resedinta de judet Targu Mures.
Adresa
Baldana
Localitate
Manastirea Baldana este o manastire de calugari crestini ortodocsi din Baldana, judetul Dambovita, Romania. Manastirea Baldana, avand hramurile „Adormirea Maicii Domnului”, „Sfantul Mare Ierarh Nicolae” si „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe”, a fost zidita de catre preotul Gheorghe Baldanescu si sotia sa Maria, in anul 1831, ca manastire de calugarite.
Adresa
Aleea 7 Izvoare
Localitate
Rezervatia botanica Borsec (in maghiara „Hármasliget”) este o arie protejata de interes national ce corespunde categoriei a IV-a IUCN (rezervatie naturala de tip botanic), situata in judetul Harghita, pe teritoriul administrativ al orasului Borsec.  Rezervatia naturala aflata langa Aleea 7 Izvoare din orasul Borsec, este o poiana mlastinoasa [3] cu o suprafata de 2 ha, si reprezenta o arie de protectie pentru specia de arbust din familia Betulaceae cunoscut sub denumirea de mesteacan pitic (Betula nana), un relict din perioada glaciara.
Adresa
Bradulet
Localitate
Judet
Valea Valsanului este o arie protejata de interes national situata in judetul Arges, pe teritoriul administrativ al comunelor Arefu, Bradulet, Musatesti si Nucsoara. Aria naturala se afla in Carpatii Meridionali, in partea sudica a Muntilor Fagaras, in bazinul hidrografic al raului Valsan (pana la varsarea acestuia in raul Arges), acoperind o parte din Podisul Getic.
Adresa
Bd. Lascar Catargiu, nr.21, sect. 1
Localitate
Judet
PROGRAM DE VIZITARE: Vizitare expozitie astronomica si observatii solare: miercuri - duminica intre 14 si 18; Observatii nocturne: miercuri - duminica de cand se intuneca in intervalul 19-22, numai daca este senin Prezentari: Sambata sau vineri de la ora 19:30  
Adresa
C.A. Rosetti
Localitate
Judet
Padurea Letea este o arie protejata de interes national, situata in judetul Tulcea pe teritoriul administrativ al comunei C.A. Rosetti. Padurea Letea este cea mai veche rezervatie naturala din Romania.
1176 rezultate - listare 1 - 10  
« 1 2 3 4 5 ... »